Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (8.70 secunde)
„Gradul de îndatorare maxim acceptat de Credit Europe Bank - caci despre ea este vorba - la un client este de pâna la 65% din veniturile clientilor si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.
Raiffeisen Bank este din nou victima unor atacuri pe internet.
Astfel ca, de la o banca la alta, marja bancii si DAE au scazut cat de cat. ... La banca noastra s-a redus DAE cu 3% fata de sfarsitul lui 2008", a spus un bancher craiovean.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, aseara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Clientii Raiffeisen Bank, de exemplu, care contracteaza in perioada 15 ianuarie-28 februarie un Credit Flexi (credit de nevoi personale nenominalizate) beneficiaza de o reducere de 3% (pentru cel cu o valoare de 10.000 de euro, pe zece ani), respectiv 1% (pentru cel cu o valoare de 5.000 de euro, pe zece ani).
Doha Bank, cea de-a cincea banca din Qatar dupa cota de piata, isi va deschide o reprezentanta in Romania in maximum trei luni, potrivit Dow Jones Newswire.
Erste Bank, actionarul majoritar al Bancii Comerciale Romane (BCR), va putea sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a emis un atestat prin care confirma ca banca austriaca indeplineste cerintele legale pentru aceasta operatiune.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Oferta bancilor comerciale in ceea ce priveste refinantarea este generoasa, chiar daca creditul de refinantare nu se contracteaza tot de la aceeasi banca.
Toate operatiunile de plati si incasari in lei ale institutiilor de credit in faliment se vor derula prin contul "Banca in faliment", deschis la centrala Bancii Nationale a Romaniei, potrivit Ordinului 46 din 6 februarie, emis de BNR.
Banca Italo-Romena, membra a Gruppo Veneto Banca din Italia, este, potrivit unui comunicat de presa, prima banca italiana prezenta in Romania. ... Banca Italo-Romena este o institutie care s-a dezvoltat pe doua fronturi:
Daca nu faceti cerere, nu vi se inchide contul Dupa ce achitati banii luati in avans de pe card, trebuie sa faceți o cerere catre banca, pentru inchiderea contului.
Raiffeisen Bank avea la ghiseu un curs de 3,61 lei pentru euro, la cumparare, si de 3,71 lei - la vânzare.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
In lipsa unor ipoteci indestulatoare, banca va lua noi masuri, cea mai drastica putand fi introducerea unei cereri de insolventa. ... In acest context, banca va face toate demersurile pentru a-si recupera sumele imprumutate.
Activele BCR, cea mai mare banca din Romania, totalizeaza aproape sapte miliarde de euro.
Aspect legal, aprobat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), care spune ca orice fond de pensii este liber sa-si aleaga o banca depozitara, în conditiile legii.
De exemplu, daca Banca Transilvania percepe, in tara, un comision de 0,5% din suma (plus 2,5 lei) la retragerea de numerar de catre clientul bancii de la ATM-ul altei banci, in strainatate banca cere 1% din suma retrasa, plus 2,5 lei.
Valoarea tranzactiei prin care Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a preluat pachetul majoritar de actiuni la Banca Tiriac a fost de 248 de milioane de euro, suma ce include si o serie de costuri aditionale de achizitie, potrivit raportului financiar trimestrial al HVB Group, preluat de Mediafax.
Economistul-sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, considera ca leul s-a incadrat in limitele normale de volatilitate in acest an si ca se va confrunta in continuare in 2009 cu presiuni in sensul scaderii, "atat timp cat sentimentul fata de moneda nationala nu se va imbunatati".
google-analytics.com